/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F68%2F1d92589e3a2348255038eb06b24d21ba.png)
Тернополянка готує цукерки зі смаком борщу
Тернополянка готує цукерки зі смаком борщу
Джерело фото: майстерня Sweet Silence / набір цукерок «Борщ»
Надія Шушайло з Тернополя пропонує споживачам шоколадні цукерки з цікавими та незвичайними начинками. Одним із таких є набір цукерок «Борщ» як інтерпретація української страви.
Про це AgroPortal.ua розповідає майстриня.
В основі кожної цукерки є хоча б один з інгредієнтів, який використовують під час готування борщу, решта — цікаві доповнення.
- Цукерка «Буряк» із базиліком та бринзою у білому шоколаді.
- Цукерка «Морква» з витриманим чеддером та лісовими горіхами у молочному шоколаді.
- Цукерка «Помідор» із м‘ятою та моцарелою у білому шоколаді.
- Цукерка «Квасоля» з вершковим сиром та карамелізованою гречкою у чорному шоколаді.
- Цукерка «Цибуля» зі сливами, сиром із білою пліснявою у чорному шоколаді.
- Цукерка «Перець» із витриманим сиром і мармеладом із червоних перців та малини.
- Цукерка «Гриби» з трюфелями з твердим сиром у молочному шоколаді та какао.
- Цукерка «Сметана» з кропом, вершковим сиром у білому шоколаді.
- Цукерка «Хліб» із чорним хлібом з пряними спеціями, грушею та сиром із блакитною пліснявою.
Якість інгредієнтів — пріоритет у виготовленні солодощів. Майстриня свідомо обирає крафтових виробників і з гордістю підтримує українських постачальників.
Іванна Панасюк, AgroPortal.ua

