Він буде у вашому холодильнику постійно: йоркширський мʼясний паштет – найкраще для перекусу
Він буде у вашому холодильнику постійно: йоркширський мʼясний паштет – найкраще для перекусу

Він буде у вашому холодильнику постійно: йоркширський мʼясний паштет – найкраще для перекусу

Для приготування цього паштету вам не потрібно виділяти окремий час, ви легко зможете зробити його паралельно з іншими стравами. 24 Канал пропонує приготувати його за рецептом порталу "Пательня".

Рецепт йоркширського паштету

  • Час: 3 години
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів яловичини;
– 1 чайна ложка солі;
– спеції до смаку;
– 25 грамів розтопленого вершкового масла;
– 6 столових ложок води.

Приготування:

  1. Наріжте яловичину на невеликі шматочки та викладіть у скляну банку. Додайте сіль і трохи води.
  2. Герметично закрийте посудину кришкою й поставте на водяну баню приблизно на 2,5 години. Під час приготування періодично доливайте гарячу воду, щоб підтримувати рівень рідини.
  3. Після завершення тушкування дістаньте банку, додайте у м’ясо улюблені спеції.
  4. Прокрутіть готове м’ясо через м’ясорубку до утворення однорідної маси.
  5. Отриманий паштет щільно розкладіть у стерильні банки, зверху залийте тонким шаром розтопленого вершкового масла — це допоможе зберегти продукт і додасть ніжності смаку.

Смачного!

Замість ковбаси: нереально смачний мʼясний рулет з сиром.

Источник материала
loader
loader