/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F3ebe7ad1d67f215d5253220c6ecf9636.jpg)
Він буде у вашому холодильнику постійно: йоркширський мʼясний паштет – найкраще для перекусу
Для приготування цього паштету вам не потрібно виділяти окремий час, ви легко зможете зробити його паралельно з іншими стравами. 24 Канал пропонує приготувати його за рецептом порталу "Пательня".
Рецепт йоркширського паштету
- Час: 3 години
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 грамів яловичини;
– 1 чайна ложка солі;
– спеції до смаку;
– 25 грамів розтопленого вершкового масла;
– 6 столових ложок води.
Приготування:
- Наріжте яловичину на невеликі шматочки та викладіть у скляну банку. Додайте сіль і трохи води.
- Герметично закрийте посудину кришкою й поставте на водяну баню приблизно на 2,5 години. Під час приготування періодично доливайте гарячу воду, щоб підтримувати рівень рідини.
- Після завершення тушкування дістаньте банку, додайте у м’ясо улюблені спеції.
- Прокрутіть готове м’ясо через м’ясорубку до утворення однорідної маси.
- Отриманий паштет щільно розкладіть у стерильні банки, зверху залийте тонким шаром розтопленого вершкового масла — це допоможе зберегти продукт і додасть ніжності смаку.
Смачного!
Замість ковбаси: нереально смачний мʼясний рулет з сиром.

