/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fdce78315aedc4b913d10d2dee051632c.jpg)
Ця закуска у листковому тісті стане зіркою столу: рецепт, який благатимуть всі подруги
При розрізанні листкового тіста брі буде плавно витікати, нагадуючи розпечену лаву. Не гайте часу – беріться до приготування. Рецептом брі у листковому тісті ділиться 24 Канал з посиланням на DailyNews.
Брі у листковому тісті
- Час: 40 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 125 грамів сиру брі або камамбер;
– 250 грамів листкового бездріжджового тіста;
– 1 зубчик часнику;
– 1 столова ложка борошна;
– 1 яйце;
– 1 чайна ложка насіння;
– розмарин;
– чорний мелений перець – на смак.
Приготування:
- Часник наріжте тонкими плястерками. Сир розріжте поперек, покладіть часник, посипте розмарином або прованськими травами, полийте олією та поверніть на місце відрізаний сир.
- Розкачайте розморожене тісто та покладіть сир. Накрийте вільною частиною тіста та защіпніть з усіх сторін. Змастіть збитим яйцем та посипте насінням або кунжутом.
- Запікайте сир на деку з пергаментом при температурі 190 градусів приблизно 25 – 30 хвилин. Але орієнтуйтесь за наявністю рум'яної скоринки на тісті.
- Відразу гарячу закуску не подавайте, бо сир буде надто розплавлений. Дайте постояти протягом 10 хвилин, а потім пригощайте з грінками.
Смачного!
Теж приготуйте: м'ясний рулет у духовці.

