Ідеальніше не придумаєш: ароматний лосось з прованськими травами в духовці
Ідеальніше не придумаєш: ароматний лосось з прованськими травами в духовці

Ідеальніше не придумаєш: ароматний лосось з прованськими травами в духовці

Він готується просто, а в результаті перевершує всі очікування. Як смачно запекти лосось розповідає 24 Канал з посиланням на Storinka.

Запечений лосось з прованськими травами

  • Час: 30 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 2 філе лосося;
– 1/2 соку лимона;
– 1 чайна ложка прованських трав;
– пару дрібок солодкої паприки;
– пару дрібок часнику;
– 1 столова ложка оливкової олії.

Приготування:

  1. Обвалюйте рибу в прованських травах з додаванням оливкової олії та лимонного соку. Можете залишити в холодильнику на 1 – 2 години, або готуйте одразу.
  2. Підготовлений лосось посоліть і поперчіть до смаку, а потім перекладіть у посуд для запікання.
  3. Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте в ній страву приблизно 20 хвилин. Час регулюйте залежно від товщини риби.
  4. Запечений лосось із прованськими травами можна подавати з руколою, шпинатом або листовим салатом.

Смачного!

Теж приготуйте: італійське ризотто, що тане в роті.

Источник материала
loader
loader