/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F594e235e68855890d3555284edba4d38.jpg)
Ідеальніше не придумаєш: ароматний лосось з прованськими травами в духовці
Він готується просто, а в результаті перевершує всі очікування. Як смачно запекти лосось розповідає 24 Канал з посиланням на Storinka.
Запечений лосось з прованськими травами
- Час: 30 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 2 філе лосося;
– 1/2 соку лимона;
– 1 чайна ложка прованських трав;
– пару дрібок солодкої паприки;
– пару дрібок часнику;
– 1 столова ложка оливкової олії.
Приготування:
- Обвалюйте рибу в прованських травах з додаванням оливкової олії та лимонного соку. Можете залишити в холодильнику на 1 – 2 години, або готуйте одразу.
- Підготовлений лосось посоліть і поперчіть до смаку, а потім перекладіть у посуд для запікання.
- Розігрійте духовку до 180 градусів та випікайте в ній страву приблизно 20 хвилин. Час регулюйте залежно від товщини риби.
- Запечений лосось із прованськими травами можна подавати з руколою, шпинатом або листовим салатом.
Смачного!
Теж приготуйте: італійське ризотто, що тане в роті.

