/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6814203768c90b8e7fb87b7e10e20a54.jpg)
Смачно і без клопотів: як зробити освіжаючий крем-суп з огірка
Цей суп стане у пригоді кожній господині. На його приготування потрібні найпростіші інгредієнти та мінімум часу, а результат завжди виходить досконалим, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт крем-супу з огірка
- Час: 20 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 20 мілілітрів оливкової олії;
– 2 зубчики часнику;
– 1 цибуля;
– 800 грамів огірків;
– 1 авокадо;
– 50 грамів петрушки;
– 200 мілілітрів йогурту;
– 20 мілілітрів лимонного соку;
– 500 мілілітрів овочевого бульйону.
Приготування:
Цибулю та часник дрібно нарізати й обсмажити на оливковій олії в глибокій сковороді або сотейнику кілька хвилин до м’якості. Влити сік лимона та добре перемішати.
Огірки тонко нашаткувати, додати до обсмажених овочів і залити все овочевим бульйоном.
Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити суп ще приблизно 5 хвилин. Додати м’якоть авокадо та подрібнену петрушку.
Збити суп у блендері до однорідної консистенції, після чого додати йогурт і ще раз перемішати.
Розлити готову страву по тарілках, за бажанням можна прикрасити.
Смачного!
Насолода смаком дому: швидке медове печиво з начинкою.

