Солодкі мариновані помідори: простий рецепт на зиму без стерилізації
Солодкі мариновані помідори: простий рецепт на зиму без стерилізації

Солодкі мариновані помідори: простий рецепт на зиму без стерилізації

Такі томати виходять дуже смачними. Як закрити на зиму солодкі мариновані помідори розповідає 24 Канал з посиланням на Час Дій.

    Солодкі мариновані помідори

    • Час: 35 хвилин
    • Порції: 1

    Інгредієнти:
    – 1,5 – 2 кілограми помідорів;
    – 1,5 літра окропу;
    – 200 грамів цукру;
    – 1 столова ложка солі;
    – 100 мілілітрів оцту 9%;
    – лавровий лист, чорний перець горошком – на смак.

    Приготування:

    1. Помідори помийте й обсушіть. Щоб шкірка у помідорів не лопнула, наколіть їх виделкою.
    2. У стерилізовані банки розкладіть помідори. Обережно залийте окропом і залиште на 10 хвилин.
    3. Після цього воду з банок злийте в каструлю. Всипте сіль і цукор, додайте кілька горошин чорного перцю та лавровий лист.
    4. Каструлю поставте на вогонь, кип'ятіть маринад 2 хвилини. Потім влийте оцет і добре перемішайте.
    5. Знову залийте помідори вже готовим маринадом. Банки закрийте кришками, переверніть й укутайте до повного охолодження.

    Готово!

    Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і хрусткі малосольні огірки за годину.

    Источник материала
    loader
    loader