Ідеальний початок трапези: брускета з оригінальною начинкою – італійський рецепт
Ідеальний початок трапези: брускета з оригінальною начинкою – італійський рецепт

Ідеальний початок трапези: брускета з оригінальною начинкою – італійський рецепт

Закуска знаменує собою вишуканий початок трапези. 24 Канал з посиланням на UA.press пропонує приготувати брускети з часниковим кремом і помідорами – смак вас приємно здивує.

Брускети з часниковим кремом і помідорами

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 2

Інгредієнти:
– 150 грамів помідорів чері;
– 4 зубки часнику;
– 30 мілілітрів оливкової олії;
– сіль – на смак;
– салатна зелень – на смак;
– 2 скибки хліба;
– олія.

Для крему:
– 50 грамів сиру "Фета";
– 1 чайна ложка сушеного часнику;
– 70 грамів вершків 30%;
– 1 чайна ложка оливкової олії.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку. Помідори й часник покладіть у посуд для запікання, полийте олією й посоліть. Поставте в духовку й запікайте, щоб помідори підрум'янилися й потріскалися.
  2. Всі інгредієнти для крему покладіть у чашу блендера й збийте все разом. Поставте крем у холодильник.
  3. Коли помідори запечуться, дістаньте їх, щоб прохолонули. Тим часом покладіть хліб на сковорідку, щоб підрум'янився з обох боків.
  4. Викладіть скибочки хліба на тарілку, а на них зверху покладіть крем-сир. На сир викладіть зелень салату та печені помідори з часником. Зверху можете притрусити меленим чорним перцем.

Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і гороховий хумус із м'ятою та фетою.

Источник материала
loader