/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F10d25f9f2ed07b34530986aa6d6e940e.jpg)
Ситно, смачно й автентично: як приготувати флячки
Ця страва прийшла на Галичину з Польщі, й відтоді залишилася важливим кулінарним надбанням місцевих господинь. Як приготувати колоритну та автентичну страву – розповідає 24 Канал.
Рецепт флячок
- Час: 45 хвилин
- Порцій: 6
Інгредієнти:
– 1 кілограм яловичого або телячого чищеного рубця;
– 1,5 літра курячого бульйону;
– 2 цибулі;
– 2 моркви;
– 200 грамів селери;
– 30 грамів вершкового масла 82%;
– мускатний горіх;
– сушений майоран;
– рослинна олія;
– сіль;
– перець.
Приготування:
Наріжте рубець смужками та занурте в киплячу воду на 5 – 7 хвилин. Після цього злийте рідину й ретельно промийте рубець під проточною водою.
У каструлі доведіть до кипіння курячий бульйон. Промитий рубець перекладіть у бульйон і дайте закипіти.
Тим часом дрібно наріжте цибулю. Моркву та селеру очистьте, натріть на великій тертці й обсмажте овочі на сковороді з олією 5 – 7 хвилин.
Перекладіть овочеву засмажку до каструлі з рубцем. Приправте спеціями на свій смак, обережно перемішайте, варіть ще 5 хвилин.
Зніміть з вогню, накрийте кришкою й дайте настоятись 10 – 15 хвилин.
Подавайте страву гарячою з улюбленим хлібом.
Смачного!
Так смакує літо: улюблений салат з курочкою без зусиль.

