/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F90b690d199b145468362199e27be3f98.jpg)
Помідори малосольні за 3 дні: найкращий рецепт, який тільки існує
Через 3 дні вже можна буде насолоджуватися смачними помідорчиками. Рецептом малосольних помідорів з хроном ділиться 24 Канал з посиланням на ua.новини.
Малосольні помідори
- Час: 30 хвилин (3 дні соління)
- Порції: 10
Інгредієнти:
– 1,5 кілограма помідорів;
– 1 пучок кропу;
– 1 головка часнику;
– 1 корінь хрону;
– чорний перець горошком – на смак;
– лавровий лист – на смак;
– 3 столові ложки солі;
– 1 столова ложка цукру;
– 1,5 літра води.
Приготування:
- Помідори переберіть, добре промийте та наколіть виделкою. Часник очистьте та наріжте кружальцями.
- Зробіть розсіл – розчиніть в теплій воді сіль та цукор, закип'ятіть.
- Вимийте кріп та викладіть у каструлю пару гілочок кропу, половину часнику. Додайте горошини чорного перцю, пару лаврових листочків і корінь хрону, нарізаний шматочками. Тоді помідори й зверху кріп і часник.
- Залийте помідори гарячим розсолом. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 3 дні при кімнатній температурі.
- Через 3 дні спробуйте їх на смак, якщо сподобаються по кислоті, тоді можете прибирати помідори в холодильник, якщо ж не достатньо проквасилися – залиште ще на пару днів.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і ці малосольні огірки за годину.

