/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fa7cbfa38e1f8cc0ee2f1475aee93818d.jpg)
Цей десерт стане улюбленим: 2 інгредієнти – і морозиво вже у вашій морозилці
Треба не так багато, щоб у вашій морозилці опинилося смачне домашнє морозиво. Пара інгредієнтів, трішки терпіння – і за улюбленим десертом у спеку нікуди виходити не потрібно, розповідає 24 Канал з посиланням на Ukr.Media.
Рецепт морозива
- Час: 10 хвилин + заморожування
- Порцій: 750 грамів
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів кулінарних вершків (33%);
– 200 – 300 грамів згущеного молока.
Приготування:
- Миску та вінчики охолоджуємо у морозилці. Вершки також повинні бути щойно з холодильника.
- Збиваємо вершки до стійких піків. Візьміть більшу миску, адже вершки суттєво збільшаться в обʼємі.
- Поступово та акуратно додайте згущене молоко.
- Перекладаємо суміш у контейнер та ставимо у морозилку мінімум на 5 годин.
Смачного!
Стане у пригоді: як швидко розм'якшити вершкове масло.

