/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd7f2a73281e8f58854f7c235250bc6e4.jpg)
Такий самий, як у дитинстві: готуємо класичний пломбір, який можна подавати улюбленими ягодами
Ніжний, вершковий пломбір ніколи не затримується в морозилці, тому сміливо готуйте одразу подвійну порцію. Він занурить у щасливі спогади та дасть можливість насолоджуватися моментом на повну, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".
Рецепт пломбіру
- Час: 20 хвилин + застигання
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 500 мілілітрів вершків (33%);
– 2 вафлі;
– 2 грами ваніліну;
– 200 грамів згущеного молока;
– 20 грамів шоколаду.
Приготування:
До холодних вершків додайте ванілін і збийте міксером, поки маса не стане густішою.
Після цього введіть згущене молоко й продовжуйте збивати ще 2 хвилини – суміш має стати повністю однорідною.
Шоколад подрібніть ножем на дрібні шматочки (не тріть на тертці!) і додайте в крем. Можна також використати родзинки, горіхи чи цукати як альтернативу.
Форму вистеліть харчовою плівкою, обов’язково покриваючи і дно, і боки. На дно викладіть одну вафельну пластину, зверху вилийте кремову масу, накрийте ще однією вафлею.
Поставте десерт у морозильну камеру щонайменше на 7 – 10 годин, доки він добре не застигне.
Смачного!
Хіт літа на сніданок: рецепт лінивих вареників з вишнею.

