Такий самий, як у дитинстві: готуємо класичний пломбір, який можна подавати улюбленими ягодами
Такий самий, як у дитинстві: готуємо класичний пломбір, який можна подавати улюбленими ягодами

Такий самий, як у дитинстві: готуємо класичний пломбір, який можна подавати улюбленими ягодами

Ніжний, вершковий пломбір ніколи не затримується в морозилці, тому сміливо готуйте одразу подвійну порцію. Він занурить у щасливі спогади та дасть можливість насолоджуватися моментом на повну, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Рецепт пломбіру

  • Час: 20 хвилин + застигання
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 мілілітрів вершків (33%);
– 2 вафлі;
– 2 грами ваніліну;
– 200 грамів згущеного молока;
– 20 грамів шоколаду.

Приготування:

  1. До холодних вершків додайте ванілін і збийте міксером, поки маса не стане густішою.

  2. Після цього введіть згущене молоко й продовжуйте збивати ще 2 хвилини – суміш має стати повністю однорідною.

  3. Шоколад подрібніть ножем на дрібні шматочки (не тріть на тертці!) і додайте в крем. Можна також використати родзинки, горіхи чи цукати як альтернативу.

  4. Форму вистеліть харчовою плівкою, обов’язково покриваючи і дно, і боки. На дно викладіть одну вафельну пластину, зверху вилийте кремову масу, накрийте ще однією вафлею.

  5. Поставте десерт у морозильну камеру щонайменше на 7 – 10 годин, доки він добре не застигне.

Смачного!

Хіт літа на сніданок: рецепт лінивих вареників з вишнею.

Источник материала
loader
loader