/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fff7e4c47910356be505813f6003bcc13.jpg)
2 хвилини й він вже на столі: кориснішого літнього салату просто не існує
Влітку салат просто ідеально доповнить будь-який прийом їжі, бо швидко і смачно. Рецептом салату із руколою та пармезаном ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.
Салат із руколою та пармезаном
- Час: 5 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 140 грамів руколи;
– 1/4 склянки пармезану тертого.
Для заправки:
– 1/4 склянки олії оливкової;
– 1 столова ложка цедри лимона;
– 2 столові ложки лимонного соку;
– 1 чайна ложка оцту винного;
– 1/2 чайної ложки цукру;
– 1 зубок часнику.
Приготування:
- Вимийте руколу, очистьте її від сухих стебел і листків. Обсушіть на паперовому рушнику.
- Приготуйте заправку. Змішайте олію, оцет, лимонний сік і цедру, цукор. Почистьте часник і вичавіть його в заправку. Добре перемішайте.
- Натріть пармезан на спеціальній тертушці пластинками. Можна не терти, а скористатися гострим ножем.
- Полийте салат заправкою, викладати на тарілку й насолоджуйтеся.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і цей салат з горіховою заправкою.

