Ідеально для барбекю: зробіть цей соус до м'яса і вже іншого не схочете
Ідеально для барбекю: зробіть цей соус до м'яса і вже іншого не схочете

Ідеально для барбекю: зробіть цей соус до м'яса і вже іншого не схочете

Він добре поєднується з будь-яким м'ясом і ідеально доповнює його. Як приготувати томатний соус для барбекю розповідає 24 Канал з посиланням на Storinka.

Томатний соус для барбекю

  • Час: 10 хвилин
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 склянка кетчупу;
– 1/4 склянки яблучного оцту;
– 2 столові ложки патоки;
– 1 столова ложка діжонської гірчиці;
– 1 столова ложка води;
– 1 столова ложка вустерського соусу;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 1/2 чайної ложки чорного перцю.

Приготування:

  1. Змішайте всі інгредієнти у невеликій каструлі.
  2. Варіть суміш на повільному вогні, часто помішуючи близько 5 хвилин.
  3. Дайте повністю охолонути й можете подавати.

Смачного!

Теж приготуйте: домашній кетчуп з кабачків.

Источник материала
loader
loader