/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F770cc8f8378354481380e67c30e09385.jpg)
Феєрія літа: ресторанний салат, який не ризикують готувати вдома – а дарма
Вона не тільки наситить, але й освіжить у спекотні дні своїм смаком. Рецептом салату з персиками та хамоном ділиться 24 Канал з посиланням на ua.новини.
Салат з персиками та хамоном
- Час: 10 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 50 грамів руколи;
– 2 персики;
– 6 шматків хамона;
– 250 грамів сиру моцарела;
– сік із 1/2 лимона;
– бальзамічний крем;
– оливкова олія;
– сіль, чорний мелений перець – на смак;
– гірчиця французька – на смак;
– лохина – за бажанням.
Приготування:
- Руколу помийте та обсушіть. Персики помийте та розріжте. Сир наріжте кубиком.
- Викладіть руколу. Зверху хамон, персики та сир.
- Змішайте сіль, перець, сік лимона, олію, гірчицю та додайте в салат.
- Збризніть бальзамічним оцтом, та за бажанням прикрасьте лохиною.
Смачного!
Теж приготуйте: салат із руколою та пармезаном.

