Пишна і ароматна: ця шарлотка стане улюбленим десертом до чаю в сезон
Пишна і ароматна: ця шарлотка стане улюбленим десертом до чаю в сезон

Пишна і ароматна: ця шарлотка стане улюбленим десертом до чаю в сезон

У десерті гармонійно поєднуються солодкий бісквіт і легка кислинка стиглих фруктів. Рецептом шарлотки з абрикосами ділиться 24 Канал з посиланням на Shuba.

Шарлотка з абрикосами

  • Час: 40 хвилин
  • Порції: 5

Інгредієнти:
– 1 склянка борошна;
– 4 яйця;
– 0,7 склянки цукру;
– 12 абрикос.

Приготування:

  1. Помийте абрикоси, обсушіть, розріжте навпіл та видаліть кісточки.
  2. Розігрійте духовку до 190 градусів. Підготуйте форму і застеліть її пергаментом.
  3. Розбийте яйця в посудину і збийте міксером 3 хвилини. Поступово додайте цукор і збивайте міксером ще 10 хвилин, поки маса не побіліє й не стане пишною. Додайте борошно і перемішайте лопаткою до однорідності.
  4. Перелийте тісто у форму. Викладіть зверху абрикоси, злегка втисніть їх у тісто. Випікайте 20 – 25 хвилин до золотистої скоринки. Зверху можете присипати шарлотку цукровою пудрою.

Готово!

Сподобався рецепт? Тоді приготуйте і десерт "Павлова" зі свіжими ягодами.

Джерело матеріала
loader