Волога тут не зайва: рецепт кабачкових оладок, які ніколи не набридають
Волога тут не зайва: рецепт кабачкових оладок, які ніколи не набридають

Волога тут не зайва: рецепт кабачкових оладок, які ніколи не набридають

Цей літній рецепт можна відтворювати хоч кожного дня – ці оладки ніколи не набридають. Зазвичай господині віджимають зайву вологу після їх натирання, але тут цей крок зайвий, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.

Рецепт оладок з кабачків

  • Час: 30 хвилин
  • Порцій: 2

Інгредієнти:
– 2 кабачки;
– 1 цибуля;
– 2 яйця;
– 4 – 5 столових ложок борошна;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Кабачок натираємо на великій тертці, цибулю – на дрібній. Змішуємо, але не солимо.

  2. Додаємо яйця, борошно та мелений чорний перець. Усе добре перемішуємо.

  3. Ставимо сковорідку на плиту, вливаємо трішки олії. Коли олія добре розігрівається – лише тоді додаємо сіль до овочевого тіста.

  4. Ще раз перемішуємо масу та викладаємо її ложкою на гарячу сковорідку. Смажимо на невеликому вогні, не поспішаючи. Підрум’янюємо з одного боку, потім обережно перевертаємо на інший.

  5. Готові оладки викладаємо на паперові рушники, щоб прибрати зайвий жир.

  6. Подаємо зі сметанним соусом або свіжою зеленню.

Смачного!

Делікатес на цілий рік: як заготувати кабачкову ікру.

Джерело матеріала
loader
loader