Щоб повернутися у літо посеред зими: готуємо варення з черешень всього з 2 інгредієнтів
Щоб повернутися у літо посеред зими: готуємо варення з черешень всього з 2 інгредієнтів

Щоб повернутися у літо посеред зими: готуємо варення з черешень всього з 2 інгредієнтів

Смачне варення із соковитих ягід готується дуже просто. Рецептом варення з черешень ділиться24 Канал з посиланням на Shuba.

    Варення з черешень

    • Час: 50 хвилин
    • Порції: 4

    Інгредієнти:
    – 1 кілограм черешень;
    – 700 грамів цукру.

    Приготування:

    1. Черешню помийте, видаліть кісточки й покладіть у каструлю. Засипте цукром і залиште на 4 – 5 годин, щоб ягоди пустили сік.
    2. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і варіть на маленькому вогні, помішуючи 5 – 7 хвилин. Дайте повністю охолонути при кімнатній температурі.
    3. Повторіть процес двічі. Після третього варіння розкладіть варення в стерилізовані банки й закрутіть кришками.
    4. Переверніть банки догори дном, закутайте і залиште охолоджуватись. Зберігайте у темному прохолодному місці.

    Готово!

    Теж приготуйте: полуничне варення без цукру.

    Источник материала
    loader
    loader