/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F4fca464ad4d1cf5eab2dea707930364d.jpg)
Пишні та хрусткі сезонні оладки: ними можна приймати найвибагливіших гостей
Такі оладки нагадують деруни, і їх теж найсмачніше подавати зі сметаною. Рецептом оладок з кабачків та сиру ділиться 24 Канал з посиланням на Storinka.
Оладки з кабачків та сиру
- Час: 30 хвилин
- Порції: 4
Інгредієнти:
– 300 грамів кабачків;
– 100 грамів сиру;
– 1 яйце;
– 2 стакани борошна;
– сіль, перець – на смак.
Приготування:
- Натріть кабачок на тертці, зайву рідину злийте. Натріть сир на тертці.
- Перекладіть масу в миску, додайте яйце, сир та борошно. Тоді сіль та перець. Змішайте всі інгредієнти до однорідності.
- Смажте оладки 3 – 4 хвилини з кожного боку до золотистого кольору. Подавайте зі сметаною.
Смачного!
Сподобався рецепт? Тоді дізнайтеся, як приготувати ліниві деруни.

