/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F232061ad0e105534219953717bda14a8.jpg)
Змішати й готово: простий шоколадний десерт з вівсянки без цукру та борошна
Він особливо смакуватиме тим, хто починає стежити за своєю фігурою. 24 Канал з посиланням на фудблогерку @polli_cooking ділиться рецептом дуже смачної запеченої вівсянки з бананом і какао.
Як приготувати корисний шоколадний пиріг із вівсянки?
- Час: 30 хвилин
- Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
– 1 банан;
– 1 яйце;
– 100 мілілітрів молока;
– 30 грамів какао;
– 50 грамів вівсянки;
– 0,5 чайної ложки розпушувача;
– цукор – за бажанням;
– шоколад і горіхи – за бажанням.
Покроковий рецепт приготування десерту: дивіться відео
Приготування:
- Перебийте всі інгредієнти в чаші блендера до однорідності.
- Перелийте масу у форму для запікання. Зверху посипте горішками та шоколадом.
- Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 20 – 25 хвилин.
Готово!
Сподобався рецепт? Тоді зробіть і шоколадний мус з 3 інгредієнтів.

