/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F6d3bd34319a3604aa3c01b6a82cdbb9d.jpg)
Стане у пригоді багато разів: як приготувати вишуканий салат з елементарної моркви
Цей елементарний салат – чудова можливість надати застіллю пікантних ноток. Його головний секрет полягає в заправці, яку ви також обовʼязково відзначите, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Ukr.Media.
Як приготувати смачний салат з моркви?
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 4
Інгредієнти:
– 300 – 400 грамів моркви;
– 100 грамів сметани;
– майонез;
– 1 чайна ложка гірчиці;
– 2 зубчики часнику;
– сіль, перець, спеції до смаку.
Приготування:
Натріть моркву на тертці довгими, тонкими стрічками.
Посипте моркву дрібкою солі, злегка помніть руками та залиште на 10 хвилин.
Змішайте трохи сметани з майонезом, додайте гірчицю, дрібку солі, дрібку цукру для збалансованого смаку, трішки меленого чорного перцю. Смак чудово доповнить мелений коріандр.
Всипте в заправку подрібнені в пил волоські горіхи, а також часник, не пропущений через прес, а дуже дрібно нарізаний ножем або розтертий у ступці.
Заправте салат, за бажанням перед подачею можна збризнути його лимонним соком.
Смачного!
Літній скарб: смачна закуска з кабачків, яка вразить кожного.

