Їх зʼїдять ще до того, як вони вистигнуть: оригінальні котлети з минтая та картоплі
Їх зʼїдять ще до того, як вони вистигнуть: оригінальні котлети з минтая та картоплі

Їх зʼїдять ще до того, як вони вистигнуть: оригінальні котлети з минтая та картоплі

Ці котлетки виходять такими смачними, що зазвичай вони зникають зі столу ще до того, як встигають охолонути. 24 Канал пропонує трішки поекспериментувати, скориставшись порадами порталу "Скарбниця рецептів".

Як приготувати котлети з минтая та картоплі

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 400 грамів філе минтая;
– 7 картоплин;
– 4 столові ложки борошна;
– сіль, перець та спеції до смаку.

Приготування:

  1. Філе риби наріжте невеликими шматками, приправте сіллю, меленим перцем і улюбленими спеціями для риби. Добре перемішайте та залиште маринуватись приблизно на 15 хвилин.

  2. Очистьте картоплю, натріть її на великій тертці. Залийте терту масу холодною водою, добре промийте, злийте зайву рідину і ретельно відіжміть, щоб позбутися надлишку вологи.

  3. Приправте картопляну масу сіллю, перцем, за бажанням додайте сушені трави або інші ароматні спеції. Перемішайте до однорідності.

  4. В окремій мисці збийте яйця з дрібкою солі та перцю. В іншу ємність насипте борошно.

  5. Кожен шматочок риби обваляйте спочатку в борошні, потім умочіть у збиті яйця, а після цього щільно обгорніть тертою картоплею. Добре притисніть руками, щоб сформувати щільну котлету, яка не буде розпадатися під час смаження.

  6. Смажте котлетки на сковороді з розігрітою олією на середньому вогні по 5 – 7 хвилин з кожного боку, можна під кришкою.

  7. Подавайте з салатом або гарніром.

Смачного!

За рецептом бабусі: як заготувати кабачкову ікру.

Источник материала
loader