/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb63916d3e7261a69e1b04b9fcf4115a6.jpg)
Хіт у спекотні дні: готуємо кавуновий салат від зіркового Джеймі Олівера
Знадобиться 5 інгредієнтів і мінімум часу на приготування. Рецептом кавунового салату ділиться 24 Канал з посиланням на Джеймі Олівера.
Як приготувати кавуновий салат?
- Час: 15 хвилин
- Порції: 2
Інгредієнти:
– 2 столові ложки кедрових горіхів;
– 400 грамів кавуна;
– 200 грамів редиски;
– 4 гілочки свіжої м'яти;
– 50 грамів сиру фета;
– 1 столова ложка оливкової олії;
– 2 столові ложки винного оцту;
– сіль, перець – на смак.
Приготування:
- Поставте сковороду на середній вогонь і обсмажте кедрові горіхи протягом однієї хвилини до золотисто-коричневого кольору.
- Почистьте кавун від шкірки та насіння. Наріжте якомога тонше.
- Наріжте редиску теж тонкими скибочками й акуратно приправте однією столовою ложкою оливкової олії та двома столовими ложками винного оцту, а також сіллю і перцем.
- Викладіть кавун і редис на велику тарілку, посипте кедровими горішками і розкришіть зверху сир фета. Подавайте.
Смачного!
Теж приготуйте: корисний салат з яблуком та селерою.

