/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F80080fadfc57c43ede24bd76a2ca8240.jpg)
Так можна заготувати цілу комору: найпростіший рецепт кабачкової ікри на зиму
Приготування кабачкової ікри – це чи не найпростіший процес заготівель на зиму. Прості інгредієнти та невибагливі кулінарні маніпуляції дозволяють максимально зберегти смак улюблених кабачків, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Рецепти.ua.
Як приготувати кабачкову ікру на зиму?
- Час: 1 година 15 хвилин
- Порцій: 8
Інгредієнти:
– 1 кілограм кабачків;
– 200 грамів моркви;
– 200 грамів цибулі;
– 100 грамів томатної пасти
– 100 мілілітрів олії;
– 3 зубчики часнику;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
- Кабачки, моркву та цибулю наріжте довільними шматочками. Обсмажте на олії до мʼякості.
- Додайте томатну пасту та тушкуйте ще 10 хвилин.
- Готову суміш перебийте блендером до однорідності.
- Посоліть, поперчіть та тушкуйте на повільному вогні 5 – 7 хвилин.
- Розлийте готову ікру по стерилізованих банках та закрутіть.
Смачного!
Треба знати один секрет: як вибрати якісну сіль.

