/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7c73907c5106ab2ee180496ed627cc73.jpg)
Ідеальне доповнення трапези: найпростіший літній салат з кабачками
Навіть коли вільного часу обмаль, можливість смачно поїсти нікуди не зникає. В такому випадку на допомогу приходять літні салати, які потішать смаком та поживністю. 24 Канал пропонує приготувати такий салат з кабачками за рецептом порталу Ukr.Media.
Як приготувати салат з кабачками?
- Час: 10 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів кабачка;
– 1 столова ложка кунжуту;
– пів чайної ложки меду;
– 2 столові ложки рослинної олії;
– 1 столова ложка соєвого соусу;
– 2 столові ложки лимонного соку.
Приготування:
- Молоді кабачки миємо та нарізаємо на пластини за допомогою овочечистки.
- Кунжут підсушуємо на сухій сковорідці.
- Всі інгредієнти для заправки добре перемішуємо, мед можна трішки підтопити.
- Кабачок кладемо в миску, заправляємо та посипаємо кунжутом.
Смачного!
Буде соковита та смачна: як зварити кукурудзу з маслом.

