На смак – наче щойно з ринку: як законсервувати диню на зиму
На смак – наче щойно з ринку: як законсервувати диню на зиму

На смак – наче щойно з ринку: як законсервувати диню на зиму

Кожна господиня може зберегти смак літа на зиму, і заготівля дині – один зі способів, які дозволяють це зробити. 24 Канал рекомендує заготувати улюблений фрукт за рецептом порталу "На пенсії", аби насолоджуватися його яскравим смаком взимку та чекати наступного літа.

Як заготувати диню на зиму?

  • Час: 35 хвилин
  • Порцій: залежно від розміру банок

Інгредієнти:
– 2 кілограми свіжої дині;
– 1 чайна ложка лимонної кислоти;
– 1 літр води;
– 2 склянки цукру.

Приготування:

  1. Спочатку готуємо сироп. У каструлю вливаємо воду, розчиняємо цукор та лимонну кислоту. Варимо, поки сироп не стане густим.
  2. Диню чистимо від шкірки та нарізаємо шматками.
  3. Розкладаємо диню по стерилізованих банках та заливаємо сиропом.
  4. Стерилізуємо на водяній бані 10 хвилин.
  5. Закриваємо банки, перевертаємо та накриваємо ковдрою до вистигання.
  6. Ставимо зберігатися до іншої консервації.

Смачного!

Насправді все дуже просто: як зварити класичний лимонад.

Источник материала
loader
loader