/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fb74d23c0a1598f7a5d51493d16b37b93.jpg)
Заправка на мільйон: як приготувати пряний оцет за копійки – він робить страви незабутніми
Додайте пряний оцет до заправки або маринаду – і ви вже ніколи не захочете готувати щось без нього. Він надає стравам пікантної елегантності, яку просто неможливо забути. 24 Канал пропонує приготувати його за простим рецептом з TikTok tanyashlikhtenko.
Як зробити пряний оцет?
- Час: 10 хвилин + настоювання
- Порцій: залежно від розміру пляшечки
Інгредієнти:
– гострий перець;
– орегано;
– чебрець;
– часник;
– цедра лимона;
– лавровий лист;
– кріп;
– петрушка;
– оцет.
Приготування:
- Беремо красиву та зручну пляшечку.
- Усі інгредієнти та зелень добре миємо.
- Викладаємо інгредієнти в пляшечку. Часник треба почистити, але зубчики повинні бути цілими.
- Заливаємо в пляшечку оцет, найкраще брати яблучний.
- Ставимо у холодильник. Через тиждень пряний оцет можна використовувати у стравах.
Смачного!
Вона підкорила інтернет: швидка і проста закуска з редиски.

