/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F247e7cb851bae946e666f0917c7a196d.jpg)
Смачно, ніжно і без шкоди для фігури: готуємо ягідну панакоту без цукру
Ці ласощі мають ніжну кремову текстуру, яка не залишить байдужими навіть найвибагливіших гурманів. До того ж надзвичайно прості у приготуванні. 24 Канал з посиланням на Storinka ділиться рецептом малинової панакоти.
Як приготувати панакоту без цукру?
- Час: 25 хвилин (2 – 3 години на застигання)
- Порції: 6 – 8
Інгредієнти:
– 1 склянка вершків 33%;
– 400 грамів маскарпоне;
– 15 грамів желатину;
– 200 мілілітрів води;
– 300 грамів малини;
– дрібка ваніліну.
Приготування:
- Якщо малина заморожена, то розморозьте її за кімнатної температури. Подрібніть у блендері. Якщо ягоди кислі, додайте до смаку замінник цукру.
- Желатин залийте холодною кип'яченою водою і приберіть на 15 хвилин.
- Змішайте вершки, маскарпоне, ванілін та желатин. Проваріть масу на середньому вогні кілька хвилин, не допускаючи сильного кипіння.
- На дно підготовлених місткостей викладіть спочатку малинове пюре, а зверху акуратно залийте вершковою частиною десерту.
- Приберіть панакоту в холодильник застигнути на 2 – 3 години й можете насолоджуватися.
Смачного!
Теж приготуйте: ароматні булочки з маком.

