Той самий, що пили в Гаррі Поттері: як заготувати гарбузовий сік
Той самий, що пили в Гаррі Поттері: як заготувати гарбузовий сік

Той самий, що пили в Гаррі Поттері: як заготувати гарбузовий сік

Гарбузовий сік – це напій, який став гордістю навіть чарівного світу. Воно й не дивно, адже він не лише смачний, а й потішить корисними властивостями. 24 Каналрадить заготувати його на зиму за рецептом порталу Beszamel.

Як заготувати гарбузовий сік на зиму?

  • Час: 45 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– пів кілограма гарбуза;
– 2 склянки води;
– 2 склянки яблучного соку;
– пів склянки абрикосового пюре або соку;
– 2 чайні ложки цукру
– мед до смаку.

Приготування:

  1. Гарбуз нарізаємо дрібними шматочками, видаляємо насіння та волокна, викладаємо на деко, застелене пергаментом.
  2. Запікаємо при 190 градусах до м’якості.
  3. Після цього охолоджуємо, знімаємо шкірку та перетворюємо м’якоть на пюре.
  4. Додаємо решту інгредієнтів і добре перемішуємо.
  5. Переливаємо сік у стерилізовану банку та закручуємо.
  6. Зберігаємо в темному прохолодному місці

Смачного!

Правильне зберігання – важливий етап збереження свіжості будь-якого напою. Навіть відкорковане вино може гарно зберегти свій смак, якщо знати правила його зберігання.

Источник материала
loader
loader