/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fd592c73e008593bf134e2b425a98a09d.jpg)
До млинців та оладок кращого не знайти: готуємо ароматне варення зі слив
Варення зі слив – це той смаколик, який точно варто заготувати на зиму у достатній кількості. Він стане у пригоді навіть під час елементарного чаювання, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "Коліжанка".
Як приготувати варення зі слив?
- Час: 30 хвилин
- Порцій: 2
Інгредієнти:
– 500 грамів слив;
– 300 грамів цукру.
Приготування:
- Сливи миємо і виймаємо кісточки.
- Пересипаємо цукром та залишаємо на кілька годин, щоб утворився сироп.
- Банки стерилізуємо.
- Сливи з сиропом проварюємо 10 – 15 хвилин, але щоб фрукти не розвалилися.
- Перекладаємо варення в банки, закручуємо, перевертаємо, накриваємо і залишаємо вистигати.
Смачного!
Що ще смачного заготувати на зиму?
- Не полінуйтеся заготувати достатньо томатного соку.
- Цей ароматний напій стане зіркою багатьох ваших трапез.
- Особливо він смакує з печеною або смаженою картопелькою.

