/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2Fc04d9e17a0bc886be3ce544459531c9c.jpg)
Пюре вийде просто неперевершеним: всього два інгредієнти, які змінять його смак
Різні кухарі пропонують додавати до нього різні інгредієнти, проте є й зовсім неочікуваний варіант. Про це пише24 Каналіз посиланням на Express.
Що додати до пюре?
Іноді до пюре додають молоко або вершкове масло, однак у видання пропонують додати їхнє поєднання.
Однак насамперед картоплю потрібно очистити та зварити. Варитись вона повинна приблизно 15 хвилин, поки не стане м'якою, однак ще не розвареною.
Після того як картопля звариться, потрібно злити воду та на 5 хвилин залишити її у каструлі. Завдяки цьому картопля не матиме зайвої вологи. Тоді картоплю потрібно потовкти.
Паралельно радять розтопити шматочок вершкового масла та додати у нього молоко. Потрібно почекати поки вони з'єднаються та додати цю суміш до картоплі та потовкти її. Важливо робити це до тих пір, поки пюре не стане однорідним.
Приготувати смачне пюре нескладно / Фото Pexels
Які є інші кулінарні поради?
- Яєчня – один із найпопулярніших сніданків, проте приготувати яйця смачно доволі складно. Багато кухарів діляться своїми порадами щодо цього. Кухарка Карі Гарсія також розповіла, як правильно смажити яйця.
- Карі Гарсія переконує, що найкраще їх готувати на столовій ложці води. Цей варіант є менш поширеним та популярним, аніж інші, проте саме так яйця виходять ідеальної консистенції.
- Після додавання води на пательню, її потрібно накрити кришкою та дати страві доготуватись Так білки фактично зваряться, адже через випаровування води утвориться пара.
