/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F32f43d2b4b6e43a396c5c1ab26ba4bb7.jpg)
Додаткова порція смаку та здоровʼя: 3 супердобавки до салату від кулінарної блогерки
Ваш салат може стати шедевром, і не доведеться навіть змінювати рецепт. 24 Канал запитав у блогерки korolivska1, які прості інгредієнти стануть супердобавками до страви, які збагатять їх смак та додадуть користі.
Які є супердобавки до салату?
- Насіння (соняшникове, гарбузове, кунжут, чіа)
Завжди доречний інгредієнт, який додасть страві хрускоту, клітковини та жирів.
- Ягоди та фрукти (журавлина, гранат, яблуко, апельсин)
Чудова ідея для того, щоб врівноважити кислі та солодкі смаки. А ще в них багато вітамінів.
- Сир (фета, козячий, пармезан)
Смачнюща порція білка, з яким салат матиме глибший смак та краще наситить.
Яка олія найкраще підходить для салату?
Універсальний варіант – оливкова олія холодного віджиму.
Вона чудово підкреслює смак інгредієнтів та містить антиоксиданти.
Також можна уріноманітнити страву лляною, гарбузовою чи кунжутною олією.

