Терта ковбаса і копійчані інгредієнти: рідні проситимуть годувати їх тільки цією стравою
Терта ковбаса і копійчані інгредієнти: рідні проситимуть годувати їх тільки цією стравою

Терта ковбаса і копійчані інгредієнти: рідні проситимуть годувати їх тільки цією стравою

Такі рецепти – справжній кулінарний скарб, який звільнить для вас час та дозволить зекономити чимало грошей. А рідні будуть в захваті та проситимуть готувати її якомога частіше! 24 Канал радить переконатися у цьому з рецептом порталу "На пенсії".

Як швидко та смачно нагодувати сімʼю?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 4 відварені картоплини;
– шматок вершкового масла;
– 1 яйце;
– 100 – 150 грамів копченої ковбаси;
– 2 столові ложки борошна;
– пучок кропу;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Картоплю розминаємо до стану пюре, додаємо вершкове масло, яйце, сіль та перець.
  2. Копчену ковбасу натираємо на тертці й змішуємо з картопляною масою.
  3. Додаємо подрібнений кріп та борошно, добре все вимішуємо.
  4. Формуємо невеликі котлетки або оладки.
  5. Обсмажуємо на сковороді з олією до рум’яної скоринки з обох боків.

Чим ще можна потішити рідних?

  • Вони точно будуть раді, якщо подати їм до столу апетитний кримськотатарський чиберек.
  • Соковите мʼясо у хрусткому тісті нікого не залишає байдужим.
  • А для його приготування потрібно не так багато часу і зусиль.
Источник материала
loader
loader