Вони підкорили зірку: які українські страви Павло Зібров памʼятає з дитинства
Вони підкорили зірку: які українські страви Павло Зібров памʼятає з дитинства

Вони підкорили зірку: які українські страви Павло Зібров памʼятає з дитинства

Вподобання зірок – це завжди цікаво. І виявляється, в багатьох випадках наші з ними смаки цілком збігаються. Принаймні, Павло Зібров з дитинства любить традиційні страви, про й розповів 24 Каналу.

Яка улюблена страва дитинства у Павлі Зіброва?

Улюблену страву дитинства Павла Зіброва чудово знає кожен українець.

Вареники – з чим завгодно! Мене до них привчила мама й бабуся. А ще – пироги. У нашій родині, як і в багатьох українських сім’ях, у п’ятницю завжди пекли свій хліб у печі. Білий, житній – на весь дім стояв неймовірний запах,
– розповів співак.

А ще він чудово памʼятає запах улюбленої домашньої випічки.

Разом із ним – пиріжки з яблуками, повидлом, сиром. Це було справжнє свято. Для мене цей аромат – найсмачніший спогад дитинства,
– додав зірковий виконавець.

Що ж, пропонуємо насолодитися чудовим смаком вареників, і не простих, а з мʼясом!

Рецепт смачних вареників з курячим мʼясом

  • Час: 1 година
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– склянка води;
– 1 яйце;
– 4 склянки борошна;
– 400 грамів курячого фаршу;
– 1 цибулина;
– 3 столова ложка олії;
– дрібка солі.

Приготування:

  1. Ретельно просійте борошно в миску, щоб не було грудочок, додайте солі.
  2. Вибийте в борошно яйце, влийте олію та воду – замісіть еластичне та однорідне тісто. Накрийте тісто харчовою плівкою та дайте відпочити 20 – 30 хвилин.
  3. Підсипте готове тісто борошно та покладіть на дошку або стільницю.
  4. Розділіть тісто на вареник на кілька частин, кожну з них по черзі розкачуйте скалкою та вичавлюйте склянкою круглі варенички.
  5. Наріжте цибулю кубиками, обсмажте разом з курячим фаршем на сковорідці до готовності. Заправте начинку спеціями та перемішайте.
  6. Викладіть чайну ложку начинки в центр варенички та защепіть краї формуючи вареник.
  7. Готові вареники відваріть в киплячій підсоленій воді до готовності 3 – 4 хвилин. Змастіть вершковим маслом або смаженою цибулькою та подавайте до столу.

Смачного!

Що ще автентичного приготувати?

  • Усім точно варто спробувати шупеня.
  • Це дуже ситна гуцульська страва, для якої потрібні найпростіші інгредієнти.
  • Завдяки картоплі та квасолі вона виходить дуже ситною.
Источник материала
loader
loader