Закуска, яку завжди зʼїдають першою: як приготувати кабачки по-корейськи
Закуска, яку завжди зʼїдають першою: як приготувати кабачки по-корейськи

Закуска, яку завжди зʼїдають першою: як приготувати кабачки по-корейськи

Ця оригінальна закуска стане чудовим доповненням вашої колекції консервації. Легкі азійські нотки зможуть додати нових акцентів вашим гарнірам та салатам, розповідає 24 Канал з посиланням на портал "На пенсії".

Зверніть увагу!

Для консервації найкраще обирати молоді плоди невеликого розміру. Шкірка повинна бути гладкою, а плодоніжка – волога і зелена, радить портал "Сенсація".

Як заготувати кабачки по-корейськи?

  • Час: 45 хвилин + настоювання
  • Порцій: 5 баночок по 0,5 літра

Інгредієнти:
– 2 кілограм кабачків;
– 1 кілограм моркви;
– 500 грамів цибулі;
– 1 склянка цукру;
– 2 столові ложки солі;
– пів склянки олії;
– 150 грамів оцту;
– перець до смаку;
– 1 пакетик приправи для корейської моркви.

Приготування:

  1. Кабачки та моркву миємо й натираємо на тертці для корейських салатів. У кабачків бажано вирізати серединку з насінням, щоб овочі не перетворилися на кашу.
    Цибулю нарізаємо півкільцями.
  2. У мисці змішуємо цукор, сіль, олію, чорний перець, приправу для моркви та оцет. Цим маринадом заливаємо овочі й добре перемішуємо.
  3. Даємо постояти приблизно 3 години.
  4. Потім розкладаємо кабачки по банках, накриваємо кришками та ставимо у велику каструлю з водою на стерилізацію.
  5. Після закипання води тримаємо ще 15 хвилин.
  6. Далі банки закатуємо, перевертаємо догори дном і вкриваємо чимось теплим, наприклад ковдрою чи старою курткою.
  7. Коли заготовки повністю охолонуть, переносимо їх у прохолодне місце для зберігання.

Смачного!

Що ще варто мати у коморі?

  • Квашені огірки – це та закуска, яку завше краще мати під рукою.
  • Вони дуже легкі у приготуванні та ідеально доповнять будь-яку буденну страву.
Джерело матеріала
loader
loader