/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F9%2F28eab5691278722c612b555bbcd23910.jpg)
Тарт з гарбузово-сирною начинкою та яблуками: солодкий смак осені, рецепт
Поєднати листкове тісто, яблука, сирно-гарбузову начинку, корицю та мед - досить оригінальна і по-справжньому осіння ідея. Цей легкий, ароматний тарт ідеально підійде як десерт до кави або як елегантний варіант для посиденьок з друзями.
Для приготування знадобляться наступні продукти:
- 1 упаковка листкового тіста;
- 3 яблука;
- 100 г напівжирного сиру;
- 50 г гарбузового пюре;
- 1 чайна ложка меду;
- 1 чайна ложка картопляного крохмалю
- половина чайної ложки кориці;
- додатковий мед для заливки.
Приготування
Розгорніть листкове тісто та проколіть виделкою.
У мисці розімніть сир виделкою або збийте його до однорідної маси. Додайте гарбузове пюре, мед, картопляний крохмаль і корицю. Ретельно перемішайте до однорідної маси.
Яблука помийте, очистіть від шкірки та наріжте тонкими скибочками.
Рівномірно розподіліть сирно-гарбузову начинку на основі з листкового тіста. Потім зверху викладіть скибочки яблук віялом або будь-яким іншим візерунком на ваш смак.
Помістіть листкове тісто з яблуками в розігріту до 200°C духовку та випікайте приблизно 25-30 хвилин.
Після того, як ви виймете тарт з духовки, дайте йому трохи охолонути та злегка збризніть медом.
Величезний плюс цього десерту - легкість приготування, з яким впорається навіть той, хто жодного разу в житті не мав справу із випічкою. А ще цей тарт дуже смачний та ароматний.
Раніше портал Знай писав про курку з булгуром, від якої не можна відірватися, рецепт, з яким і кошеня впоратися.
Крім того, ми повідомляли, як приготувати мініпицу з шинкою та грибами: і на вечерю, і на сніданок, і на перекус до школи, рецепт.
Також портал інформував, що дієтологи назвали найкорисніші види хліба, які не додадуть ваги і здоров'ю не зашкодять.

