/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F1%2Fbd781b76ef75ed568efa8de7993020dc.jpg)
Солодкі млинці з гарбуза: простий рецепт улюбленої страви
Млинці / © Pixabay
Млинці - страва, яку чи не кожний любить з дитинства. Кожна господиня має свій рецепт та секретний інгредієнт. Коли ж хочеться спробувати щось особливе, можна додати гарбуз. Особливо зараз це актуально, адже сезон цього овочу у розпалі. Такі млинці прекрасно поєднуються із різноманітними начинками.
ТСН.ua підготував рецепт гарбузових млинців від кулінара Євгена Клопотенка.
Інгредієнти:
-
300 г гарбузового пюре
-
3 яйця
-
2 ст. л. цукру
-
300 мл молока
-
250 г пшеничного борошна
-
3 ст. л. олії
-
10 г ванільного цукру
Приготування
-
Гарбуз почистьте від шкірки. Наріжте невеликими скибками та запечіть у розігрітій до 180 градусів духовці. Це приблизно 20-25 хв. Потім потовчіть гарбуз.
-
У миску додайте яйця, звичайний цукор і ванільний цукор. Збийте інгредієнти міксером до стану піни.
-
Додайте до цієї маси молоко та гарбузове пюре, перемішайте.
-
Додайте до рідких інгредієнтів борошно та замісіть віничком тісто. Додайте олію олії та ще раз перемішайте. Млинцеве тісто повинно бути рідким.
-
Розігрійте сковорідку. Вилийте черпаком невелику порцію тіста. Розподіліть його рівномірно поверхнею пательні.
-
Смажте млинець по 1-2 хв з кожного боку до рум’яності.
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →
Читати публікацію повністю →

