Вони стануть вашим "наркотиком": як зробити солоні лимони, які підсилять будь-який смак
Вони стануть вашим "наркотиком": як зробити солоні лимони, які підсилять будь-який смак

Вони стануть вашим "наркотиком": як зробити солоні лимони, які підсилять будь-який смак

Солоні лимони стануть вашим секретним інгредієнтом, завдяки якому смак ваших страв буде унікальним та насиченим. 24 Канал пропонує переконатися в цьому з простим рецептом порталу Shuba.

Зверніть увагу!

У Марокко солоні лимони додають практично до всіх страв, а мʼясо та салати завдяки цьому інгредієнту виходять особливо колоритними, розповідає Gastrotrevel.

Як зробити солоні лимони?

  • Час: 25 хвилин
  • Порцій: 10

Інгредієнти:
– 1 кілограм лимонів;
– 70 грамів солі;
– 2 грами пластівців перцю чилі.

Приготування:

  1. Лимони добре промийте й наріжте кружальцями завтовшки приблизно один сантиметр.
  2. Покладіть у глибоку миску, додайте всі сухі спеції та ретельно перемішайте.
  3. Після цього помістіть лимони у вакуумний пакет і залиште при кімнатній температурі на 2 тижні.
  4. Потім перенесіть лимони до холодильника й дайте їм настоятися щонайменше один місяць.
  5. Готові мариновані лимони перекладіть у скляну банку та залийте олією, щоб вона повністю їх покрила. Додавайте за бажання до будь-яких страв.

Що ще "лимонного приготувати"?

  • Гарною ідеєю разом із засолюванням також замаринувати лимони.

  • Вони будуть готові значно швидше й збагатять ваші страви улюбленими цитрусовими акцентами.

Источник материала
loader
loader