І навіть м'яса не треба: як посмажити білі гриби з цибулею
І навіть м'яса не треба: як посмажити білі гриби з цибулею

І навіть м'яса не треба: як посмажити білі гриби з цибулею

Білі гриби смачні у будь-якому вигляді й готуються без зайвих клопотів. Достатньо елементарних штрихів для цього продукту, аби на вашому столі опинився шедевр, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookpad.

З яким гарніром подавати смажені з цибулею білі гриби?

Вони дуже гармонійно смакують з рисом, однак з картоплею чи іншим гарніром ви також отримаєте чудовий результат, розповідає портал Breakfast.ua.

Як посмажити білі гриби з цибулею?

  • Час: 40 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 500 грамів свіжих білих грибів;
– 2 столові ложки смальцю або олії;
– 3 – 4 цибулини;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Почистіть гриби, промийте їх під проточною водою та наріжте шматочками.
  2. Опустіть гриби в киплячу підсолену воду та відваріть протягом 15 – 20 хвилин.
  3. Потім відкиньте їх на друшляк і дайте зайвій рідині стекти.
  4. Розігрійте на сковороді смалець або олію, викладіть відварені гриби й обсмажуйте близько 20 хвилин, час від часу помішуйте.
  5. Додайте цибулю, нарізану півкільцями, приправте сіллю та перцем.
  6. Продовжуйте смажити, поки цибуля не набуде апетитного золотистого кольору.

Смачного!

Як ще приготувати гриби?

  • Дуже смачними будуть білі гриби, приготовані у сметані.

  • А ще можна зробити смачну підливу, яка перетворить на шедевр будь-яку страву.

Источник материала
loader
loader