Чому котлети розпадаються: 3 типові помилки, які роблять усі
Чому котлети розпадаються: 3 типові помилки, які роблять усі

Чому котлети розпадаються: 3 типові помилки, які роблять усі

Якщо ваші котлети не витримують текстуру – у процесі приготування щось пішло не так. Які популярні помилки ви могли зробити – розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.

Чому котлети можуть розвалюватися?

  • Надто рідкий фарш

Якщо у фарші багато вологи, то його буде важко сформувати. В такому випадку потрібно додати більше хліба, всипати манку або скористатися іншим інгредієнтом, який додасть масі щільності.

  • Невідбитий фарш

Усі знають, що суміш треба добре вимішувати, однак для багатьох стає відкриттям, що масу треба добре відбивати. Саме цей процес надасть м'ясу щільності.

  • Мала температура смаження

Викладати котлети потрібно на добре розігріту сковороду, щоб сформувалася скоринка, яка втримає їх форму. В іншому випадку вони котлети будуть тушкуватися та розвалюватися.

А ще у пригоді може стати дієва порада з TikTok ptashka77.

Які секрети ще стануть у пригоді?

  • Схожі поради стосуються і смаженого хека.

  • Рибу потрібно правильно розморозити та не пропустити ще кілька дієвих підказок.

Источник материала
loader