/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F52%2F7f8f529ce60d869fa69e7e81dcc9e556.jpg)
Чому котлети розпадаються: 3 типові помилки, які роблять усі
Якщо ваші котлети не витримують текстуру – у процесі приготування щось пішло не так. Які популярні помилки ви могли зробити – розповідає 24 Канал з посиланням на Beszamel.
Чому котлети можуть розвалюватися?
- Надто рідкий фарш
Якщо у фарші багато вологи, то його буде важко сформувати. В такому випадку потрібно додати більше хліба, всипати манку або скористатися іншим інгредієнтом, який додасть масі щільності.
- Невідбитий фарш
Усі знають, що суміш треба добре вимішувати, однак для багатьох стає відкриттям, що масу треба добре відбивати. Саме цей процес надасть м'ясу щільності.
- Мала температура смаження
Викладати котлети потрібно на добре розігріту сковороду, щоб сформувалася скоринка, яка втримає їх форму. В іншому випадку вони котлети будуть тушкуватися та розвалюватися.
А ще у пригоді може стати дієва порада з TikTok ptashka77.
Які секрети ще стануть у пригоді?
Схожі поради стосуються і смаженого хека.
Рибу потрібно правильно розморозити та не пропустити ще кілька дієвих підказок.
