Швидко і дуже смачно, залишиться лише зробити гарнір: як приготувати хека у духовці
Швидко і дуже смачно, залишиться лише зробити гарнір: як приготувати хека у духовці

Швидко і дуже смачно, залишиться лише зробити гарнір: як приготувати хека у духовці

Коли заходить мова про приготування хека, зазвичай одразу уявляють смажену рибу. Проте можна піти ще простішим шляхом та отримати нічим не гірший результат, розповідає 24 Канал з посиланням на Cookpad.

Як смачно приготувати хека у духовці?

  • Час: 1 година 30 хвилин
  • Порцій: 3

Інгредієнти:
– 3 тушки хека;
– 1 набір спецій для риби;
– 4 зубчики часнику;
– 1 цибулина;
– 3 чайних ложки соєвого соусу;
– 1 фольга.

Приготування:

  1. Викладіть тушки і додайте лавровий лист, мелений чорний перець, коріандр, сіль, приправи для риби, ложку соєвого соусу, частину нарізаної цибулі та подрібнений часник.
  2. Кожну тушку загорніть окремо у фольгу.
  3. Покладіть загорнуту рибу на решітку й запікайте в духовці при температурі 180 градусів близько 45 хвилин.
  4. Після цього обережно розгорніть фольгу та зробіть невеликий прокол унизу, щоб стекла зайва рідина.
  5. Поверніть хек у духовку ще на 15 хвилин, щоб рибка підрум’янилася й стала ароматною.

А ще вам може сподобатися запечений хек в оригінальному соусі за рецептом з TikTok vita_datsenko.

Що приготувати на вечерю?

  • Якщо часу обмаль – швидкі пиріжки на кефірі стануть справжнім порятунком.

  • А до них можна посмажити улюблені білі гриби у сметані.

Источник материала
loader
loader