Злипаються, бо всі варять їх абсолютно неправильно: як насправді треба готувати пельмені
Злипаються, бо всі варять їх абсолютно неправильно: як насправді треба готувати пельмені

Злипаються, бо всі варять їх абсолютно неправильно: як насправді треба готувати пельмені

Зліпити пельмені – лише половина справи, секрет ідеальної страви – у правильному варінні. Як зробити це так, щоб пельмені не злипалися та були соковитими – розповідає 24 Канал з посиланням на Haps.

Як правильно варити пельмені?

Усі кидають пельмені в крутий кипʼяток – і це поширена помилка. Так тісто виділить багато крохмалю, внаслідок чого пельмені злипнуться та розваряться.

Правильний алгоритм до банальності простий:

  • у воду додаємо сіль та вершкове масло;
  • як тільки на дні каструлі зʼявилися бульбашки – всипаємо пельмені;
  • коли вода закипіла – вливаємо трохи холодної води;
  • доливаємо холодну воду ще раз, коли вона закипить;
  • і от коли вода закипіла втретє, а пельмені піднялися на поверхню – вони готові.

Цілі, соковиті та естетичні на вигляд пельмені – ось таким буде результат. А ще вам можуть сподобатися поради з TikTok aloyna.life.

Цікаві кулінарні підказки

  • Кожен вид чаю потребує своєї температури та часу заварювання.

  • А для десертів краще використовувати крем на манці – він виходить ніжним та щільним.

Источник материала
loader
loader