Український делікатес: як приготувати галушки з картоплі та сиру всього за 20 хвилин
Український делікатес: як приготувати галушки з картоплі та сиру всього за 20 хвилин

Український делікатес: як приготувати галушки з картоплі та сиру всього за 20 хвилин

Коли йдеться про зірок української кухні, галушки повинні одразу спадати на думку. Адже це чудова нагода пірнути в смак історії, не витрачаючи багато грошей та зусиль. 24 Канал пропонує зробити це за рецептом порталу Cookpad.

Як приготувати галушки з картоплі та сиру?

  • Час: 20 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 250 грамів сиру;
– 250 грамів відвареного картопляного пюре;
– 250 грамів борошна;
– 1 яйце;
– сіль та перець до смаку.

Приготування:

  1. Змішайте сир, відварену картоплю, яйце, борошно, посоліть до смаку. Має вийти м’яке тісто, яке трохи липне до рук.
  2. Посипте робочу поверхню борошном, сформуйте або наріжте невеликі галушки (можна у вигляді кульок).
  3. Опустіть їх у киплячу підсолену воду, обережно перемішайте дерев’яною ложкою та варіть близько двох хвилин після того, як спливуть на поверхню.
  4. Подавайте гарячими зі сметаною або натуральним йогуртом.

Або ж варто зробити класичні полтавські галушки, рецепт яких можна підгледіти в TikTok mil_alexx_pp.

Які ще страви варто спробувати?

  • Приготуйте улюблені смажені пиріжки з картоплею – це та страва, за яку рідні завжди будуть вдячними.

  • А ще можна влаштувати свято смаку та запекти соковиті ребра у духовці.

Источник материала
loader
loader