Сезон вже почався: печемо легкий пиріг з мандаринами, від смаку якого запаморочиться в голові
Сезон вже почався: печемо легкий пиріг з мандаринами, від смаку якого запаморочиться в голові

Сезон вже почався: печемо легкий пиріг з мандаринами, від смаку якого запаморочиться в голові

Навіть насичений цитрусовий аромат цього пирога змусить вас задуматися про свята та наповнюватися особливим настроєм. 24 Канал пропонує починати сезон улюбленого фрукта за рецептом з ютуб-каналу "Готуємо разом".

Як приготувати смачний пиріг з мандаринами?

  • Час: 1 година
  • Порцій: 8

Інгредієнти:
– 7 мандаринок;
– 4 – 5 яєць;
– 140 грамів цукру;
– 120 грамів борошна;
– 10 грамів ванільного цукру;
– цукрова пудра до смаку.

Як приготувати пиріг з мандаринами: відео

Приготування:

  1. Очистіть мандарини й розділіть їх на часточки.
  2. Збийте яйця з цукром і ваніллю до пишної маси, поступово додайте борошно, ретельно перемішайте, щоб не залишилося грудочок.
  3. Викладіть часточки мандаринів на дно форми, залийте тістом і поставте в розігріту до 180 градусів духовку приблизно на 40 хвилин.
  4. Після охолодження посипте пиріг цукровою пудрою.

Як вибрати мандарини для пирога?

Для пирога вибирайте мандарини з яскраво-помаранчевою, гладкою та пружною шкіркою. Вони повинні бути важкими для свого розміру та мати інтенсивний аромат – це свідчить про їхню солодкість. Зазвичай такими є мандаринки з Іспанії або Марокко, підказує портал Haps.

Що ще солоденького приготувати?

  • Вам сподобається десерт "Орео" – чудова можливість скуштувати щось оригінальне.

  • А якщо хочеться чогось простого і водночас досконалого, то можна зробити турецький молочний десерт.

Джерело матеріала