Їжа
Салат «Панцанела» з маринованою салакою
Салака – це балтійський підвид оселедця атлантичного. Вона містить усі незамінні амінокислоти, які людина не може синтезувати сама і отримує лише з їжі. Страви з салаки готуються легко та просто, а філе риби просто тане у роті. Салат «Панцанела» з маринованою салакою Пропонуємо рецепт смачного салат...
Liza
Чим пригостити гостей на Новий рік: запечений сібас, дорадо, скумбрія із соусом “Сальса верде”
Liza
Чим пригостити гостей на Новий рік: лосось-гриль у вершково-ікорному соусі
Liza
Чим пригостити гостей на Новий рік: буженина із запеченими овочами
Liza
5 ненудних рецептів олів’є для тих, хто втомився від класики
Liza
Що приготувати на Новий рік 2022, щоб задобрити покровителя року — Тигра
Liza
Чим замінити м’ясо без шкоди для свого організму?
Liza