Їжа
Нове шкільне меню: вперше зі спеціями та безглютеновими стравами, без сосисок і ковбаси
Міністерство охорони здоров’я презентувало й оприлюднило нове меню, рекомендоване для шкіл і дитячих закладів оздоровлення й відпочинку. Меню розробляли за участі шеф-кухаря Євгена Клопотенка та команди CultFood, технологів і дієтологів. У 2019 році Клопотенко підготував рецептурний збірник для шкіл...
Хмарочос
Гремолата: простий рецепт зеленого салату з сонячної Італії
Elle
Що приготувати на Великдень: ароматне курча, сирна паска та домашній квас. Страви, що вийдуть у всіх
MC Today
Пісний перекус: паста з насіння гарбуза
Elle
Пісне меню: готуємо смачне печиво
Elle
Пісне меню: готуємо фруктову галету
Elle
Десерт до посту: готуємо шоколадний брауні
Elle