"Він у команді". Прем’єр Шмигаль розповів про діяльність Дубілета в новому уряді
"Він у команді". Прем’єр Шмигаль розповів про діяльність Дубілета в новому уряді

"Він у команді". Прем’єр Шмигаль розповів про діяльність Дубілета в новому уряді

Дмитро Дубілет, який раніше обіймав посаду міністра Кабміну, продовжить працювати в оновленому уряді на чолі із Денисом Шмигалем.

Наразі невідомо, який пост він займе, оскільки це питання ще вирішується та обговорюється, безпосередньо із самим Дубілетом.

Про це заявив новий прем’єр-міністр України Денис Шмигаль в ефірі ток-шоу "Право на владу" на телеканалі "1+1".

"Ящо ви подивитеся на його пости (в соціальних мережах - ред.), то він в команді.

Він зараз їде відпочити і буде продовжувати працювати", - заявив голова уряду.

На уточнююче запитання ведучої Наталії Мосейчук, яку посаду матиме Дмитро Дубілет, Шмигаль відповів: "Посади поки що немає, але ми про це з ним поговоримо".

Прем’єр Шмигаль наголосив, що жодних претензій до ефективності роботи Дмитра Дубілета не було, а зміни пов'язані із переформатуванням команди уряду.

"Вважаючи, що так уряд буде більш ефективним.

Питання не в посадах, питання в ефективності тих людей, які виконують ті чи інші функції і ролі, щоб отримати найкращий результат", - наголосив Шмигаль.

Прем’єр також висловив упевненість, що кожен із міністрів уряду Гончарука після відставки знайде свою нішу й працюватиме на користь нашої держави.

"Ми не відмовлялися від жодного члена нашої команди.

І попередній уряд - це команда.

І кожен із них може знайти себе і працювати на користь України, ми не збираємося відмовлятися від жодного із них, зокрема і від пана Дубілета", - сказав Шмигаль.

Він закликав Раду ухвалити кілька законів та ратифікаційних документів, заслухати звіт керівників силових структур, а також здійснити кадрові перестановки в уряді.

Під час засідання фракції "Слуга народу" ввечері 3 березня президент Зеленський озвучив список міністрів на звільнення та кандидатів на їхню посаду.

Очікувалося, що окрім прем’єр-міністра Олексія Гончарука, будуть також змінені понад 10 міністрів, а декілька міністерств планується розділити.

Увечері 4 березня Рада проголосувала за відставку Гончарука та його уряду, призначення новим прем'єр-міністром Дениса Шмигаля, а також затвердила новий склад Кабінету міністрів, у якому залишились лише 6 колишніх міністрів.

Детальніше про новий склад уряду читайте за посиланням.

Джерело матеріала
loader
loader