Призначень за один день більше не буде: Арахамія прокоментував можливість Саакашвілі потрапити в уряд
Призначень за один день більше не буде: Арахамія прокоментував можливість Саакашвілі потрапити в уряд

Призначень за один день більше не буде: Арахамія прокоментував можливість Саакашвілі потрапити в уряд

Голова фракції "Слуги народу" Давид Арахамія заявив, що Міхеіл Саакашвілі має "достатньо харизми", але призначень за один день більше не буде.

Так він прокоментував можливість призначення його віце-прем'єром з реформ, передає 112.

"Що стосується пана Міхеіла, я думаю, у нього досить харизми, доводів для того, щоб переконати депутатів. Просто всі чомусь вирішили, що це буде, як тоді, за один день – хтось оголосить кандидатури, і потім все підуть голосувати. Ми домовилися ще два тижні тому з ОП, що так вже не буде ні щодо кого, і ми будемо рухатися за нормальною демократичною процедурою відбору будь-якої важливої людини в уряді", - сказав Арахамія.

Він додав, що про кандидатуру Саакашвілі чув ще близько чотирьох місяців тому, але вона "не була в активній фазі". Також голова фракції зазначив, що цю посаду Саакашвілі запропонував президент України Володимир Зеленський.

Нагадаємо, раніше у "Слузі народу" повідомили ТСН.ua, що лідера українського "Руху нових сил" Міхеіла Саакашвілі можуть призначити віцепрем’єром із питань реформ. Сам Саакашвілі підтвердив, що отримав пропозицію від президента України Володимира Зеленського увійти до складу Кабміну. Політик зауважив, що пов’язує з командою Зеленського великі надії для України і готовий працювати у непростий час, коли на країну чекає дуже складний період.

У "Слузі народу" розділилися думки щодо призначення Саакашвілі. Тим часом прем'єр Грузії пригрозив відкликанням посла з України, якщо Саакашвілі буде в уряді.

Відео Віцепрем'єр з питань реформ - Саакашвілі переконував уряд, що йому варто зайняти цю посаду

Ідея призначити його на високу посаду в уряді з'явилась у президента Володимира Зеленського. Та виявилось: не всі "слуги народу" з ним згодні. Шлейф політичних скандалів, який тягнеться за Саакашвілі в Україні, та відсутність результатів роботи на посаді керівника Одещини - далеко не повний список причин, які змушують нардепів сумніватись.  

Віцепрем'єр з питань реформ - Саакашвілі переконував уряд, що йому варто зайняти цю посаду
Джерело матеріала
loader
loader