/http%3A%2F%2Fimages.unian.net%2Fphotos%2F2020_04%2F1588015610-9293.jpg)
"Я ж у Колі був": ресторан скандального депутата Тищенка продовжує працювати для VIP-клієнтів, попри карантин – ЗМІ
/https%3A%2F%2Fs3.eu-central-1.amazonaws.com%2Fmedia.my.ua%2Ffeed%2F26%2Fbf0930bb099546ee3273a836158322d7.jpg)
Ресторан, який приписують скандальному депутату від «Слуги народу» Миколі Тищенку, продовжує працювати для VIP-клієнтів, попри заборону через карантин.
Про це йдеться у новому випуску програми "Наші гроші з Денисом Бігусом".
Журналісти зафіксували, як елітний ресторан «Велюр» в центрі Києва відвідують гості, серед яких були помічені нардеп Антон Яценко, депутат і колишній сценарист Кварталу 95 Олександр Кабанов, менеджер Метінвесту Віталій Кисіль, перший заступник голови Офісу президента і екс-продюсер Кварталу 95 Сергій Трофимов, депутат Ігор Негулевський та інші.
При цьому в самому ресторані на спробу журналіста замовити столик відповіли, що не працюють.
Депутат Яценко на питання, що він робив в ресторані «Велюр», відповів, що не був там. А депутат Кабанов зізнався, що просто заїжджав до Тищенка.
"Я ж у Колі був. Це Тищенко. Це ж його ресторан", - сказав він.
Цікаво, що сам Тищенко заперечує, що він власник ресторану «Велюр».
На питання журналіста, що там робили народні депутати, Тищенко сказав: "Це питання не до мене". На слова журналіста, що Тищенко є власником цього ресторану, нардеп відповів: "Здрастє".
«В ресторан приїжджають депутати, «решали», бізнесмени, екс-регіонали. У ресторані щось святкують... Ресторан працює. Не для всіх. Для віп-персон. Для «своїх». Для таких «своїх», що за годину туди заходить з десяток людей. І це в той час, коли весь адекватний ресторанний бізнес закритий на карантин. Хтось зазнає великих збитків, хтось вже втратив бізнес», - пише журналістка Анастасія Усенко на своїй сторінці в Facebook.
Як повідомляв УНІАН, 22 квітня Кабінет міністрів прийняв рішення про продовження карантину до 11 травня. Таке рішення уряд прийняв, спираючись на прогноз вчених, які очікують ще дві хвилі епідемії: однієї - в кінці квітня, інший - між 3 і 8 травня. Збільшення хворих прогнозують через порушення карантину вірянами на великодні свята.

