Хочете читати новини в іншому форматі?.
Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.
Підписатись можна ТУТ.
Для дотримання дієт і режимів харчування, що сприяють схудненню, заморожені овочі можуть бути кориснішими за свіжі.
Такого висновку дійшли вчені з Університету Сіднея.
З’ясувалося, що часто заморожені овочі містять більше поживнихречовин.
Про це пише “Народна Правда” з посиланням на Med2.
Loading...
Австралійські вчені провели дослідження за участю тисячі осіб.
Вони щодня їли овочі, але частина учасників випробування за завданням фахівців вживала в їжу тільки заморожені продукти.
Як виявилося, використання заморожених овочів допомагає людям краще витримувати здоровий режим харчування, – перш за все тому, що їх простіше використовувати.
“Такі овочі зручні, оскільки продаються в уже готовому вигляді і не вимагають додаткової обробки.
При цьому втрати корисних речовин в городніх овочах виявилися мінімальними”, – надали свої доводи автори проекту.
Популярні новини зараз.
В Україні підвищать пенсійний вік: скільки треба працювати.
Місячний посівний календар на травень: коли та що потрібно саджати та сіяти.
Розкрито деталі загибелі курсантів, де замішаний полковник ЗСУ.
Експерти відзначили, що сам процес заморозки передбачає збереження в продукті всіх його корисних мікроелементів.
За їх словами, при заморожуванні в деяких овочах знижується рівень вітаміну С, але зовсім мало.
Окремі види овочів абсолютно не втрачають своєї вітамінної користі, – наприклад, в моркві вітамін С при заморожуванні зберігається практично в первісному обсязі.
“Під час розморожування овочі втрачають корисні речовини, але все одно в невеликих кількостях”, – додали автори дослідження.
Вчені дійшли висновку, що дієта, багата на фрукти і овочі, пов’язана з більшим щастям, задоволенням життям і позитивним впливом.
Раніше вчені з Великобританії провели ряд досліджень складу та властивостей звичного всім буряка.
За висновками експертів, регулярне вживання цього овоча значно покращує здоров’я.
Також повідомлялося, що три порції овочів щодня збільшують тривалість життя.
У список найкорисніших овочів увійшли морква, броколі і болгарський перець.