Медики пояснили, чому і кому варто вживати заморожені овочі
Медики пояснили, чому і кому варто вживати заморожені овочі

Медики пояснили, чому і кому варто вживати заморожені овочі

Хочете читати новини в іншому форматі?.

Підписуйтесь на телеграм-канал НАРОДНА ПРАВДА.

Підписатись можна ТУТ.

Для дотримання дієт і режимів харчування, що сприяють схудненню, заморожені овочі можуть бути кориснішими за свіжі.

Такого висновку дійшли вчені з Університету Сіднея.

З’ясувалося, що часто заморожені овочі містять більше поживнихречовин.

Про це пише “Народна Правда” з посиланням на Med2.

Loading...

Австралійські вчені провели дослідження за участю тисячі осіб.

Вони щодня їли овочі, але частина учасників випробування за завданням фахівців вживала в їжу тільки заморожені продукти.

Як виявилося, використання заморожених овочів допомагає людям краще витримувати здоровий режим харчування, – перш за все тому, що їх простіше використовувати.

“Такі овочі зручні, оскільки продаються в уже готовому вигляді і не вимагають додаткової обробки.

При цьому втрати корисних речовин в городніх овочах виявилися мінімальними”, – надали свої доводи автори проекту.

Популярні новини зараз.

В Україні підвищать пенсійний вік: скільки треба працювати.

Місячний посівний календар на травень: коли та що потрібно саджати та сіяти.

Розкрито деталі загибелі курсантів, де замішаний полковник ЗСУ.

Експерти відзначили, що сам процес заморозки передбачає збереження в продукті всіх його корисних мікроелементів.

За їх словами, при заморожуванні в деяких овочах знижується рівень вітаміну С, але зовсім мало.

Окремі види овочів абсолютно не втрачають своєї вітамінної користі, – наприклад, в моркві вітамін С при заморожуванні зберігається практично в первісному обсязі.

“Під час розморожування овочі втрачають корисні речовини, але все одно в невеликих кількостях”, – додали автори дослідження.

Вчені дійшли висновку, що дієта, багата на фрукти і овочі, пов’язана з більшим щастям, задоволенням життям і позитивним впливом.

Раніше вчені з Великобританії провели ряд досліджень складу та властивостей звичного всім буряка.

За висновками експертів, регулярне вживання цього овоча значно покращує здоров’я.

Також повідомлялося, що три порції овочів щодня збільшують тривалість життя.

У список найкорисніших овочів увійшли морква, броколі і болгарський перець.

Теги по теме
продукты Народная Правда
Источник материала
loader
loader